nanny's poppetje


Welkom bij nanny's homepage


nanny

Welkom hier! Dit is mijn homepage. En hierboven zie je mij. Op deze pagina vertel ik wat over mijzelf.


Algemeen
Ik ben nu 35 jaar. En ik ben getrouwd met Maiko. Dat was een hele leuke dag. Hier zie je enkele foto's:

Er is ook een pagina waarop je alle foto's van de grote dag kunt zien. De link daarvan staat onderaan deze pagina.
We hebben nog geen kinderen, maar hopen die wel ooit te krijgen.


nanny
Op het internet gebruik ik de naam 'nanny'. Deze naam is afkomstig van mij allereerste activiteiten op internet in 1995. Ik zat toen bij de dds. Dat is nu een internet provider, maar toen was het een digitale stad waar je je als inwoner kon inschrijven. Het roze poppetje wat je helemaal bovenaan deze pagina ziet staan, is nog van toen. Het hoort bij 'nanny'. Daarom heb ik het als embleem van deze pagina gekozen.


Schrijven
Onder de naam 'Nanine Kamp' schrijf ik mijn boeken. Schrijven is een grote hobby van mij. Ik heb er een speciale site aan gewijd, waarvan je de link onderaan onder 'mijn boeken' kunt vinden.


Enid Blyton

Enid Blyton

Een andere grote hobby van mij is Enid Blyton. Enid Blyton is een Engelse schrijfster die een heleboel kinderboeken heeft geschreven. Haar boeken worden over de hele wereld gelezen, en ik vind ze erg goed. Ik ontdekte Enid Blyton op twaalfjarige leeftijd. (Erg oud al, niet?). Het eerste boekje dat ik las was 'De dolle tweeling in de tweede', en ik vond het fantastisch. Daarna wilde ik ook de andere boeken van die serie lezen, en haalde ze uit de bieb. Toen ik geen verdere boeken meer over de 'Dolle tweeling' kon krijgen, begon ik met de Pitty-serie. Die bleek al net zo leuk te zijn. Daarna begon ik aan andere series, en toen die ook leuk bleken te zijn, was ik over en heb ik alle boeken die ik maar van Enid Blyton kon krijgen, gelezen. Ik herinner me nog goed dat toen we op vakantie gingen, ik en mijn zusjes ieder een paar 'Enid Blyton'-boeken meenamen. Het was heerlijk zo veel boeken te lezen te hebben!
Eerst las ik alle boeken van de bibliotheek. Maar toen bleek dat ik de boeken vaker dan een keer zou willen lezen, begon ik ze ook te kopen, en te vragen voor mijn verjaardagen. Inmiddels zat ik al dik in mijn tienerjaren, maar dat maakte mij niet uit! Door de jaren heen bouwde ik zo al een aardige collectie op.

Alles kwam in een stroomversnelling toen ik met mijn internet-abonnement ruimte kreeg voor een homepagina, en ik een onderwerp voor deze pagina zocht. Mijn oog viel op mijn collectie 'Enid Blyton'-boeken die ik heel erg koesterde, en ik besloot daarover een pagina te maken. Als mijn hart opsprong bij het zien van een 'Enid Blyton'-boek, dan moesten meer mensen dat hebben. En die mensen zouden vast plezier van mijn pagina hebben.
Zo begon ik in 1999 met mijn pagina. Het internet was toen nog niet wijd verbreid. Er waren maar een paar pagina's over Enid Blyton, en geen een handelde over de Nederlandse boeken. Ik had dus wel iets nieuws. Wat daarna gebeurde, heeft mijn dromen volledig overtroffen. Door de jaren heen heb ik door mijn pagina veel leuke dingen meegemaakt. Ik heb veel leuke mensen leren kennen. Mensen, die me hielpen bij mijn pagina. Al een paar dagen na het verschijnen van de allereerste pagina kreeg ik een mail van CeesS. Hij heeft mij veel dingen gegeven, en ook de biografie geschreven. Anderen stuurden mij ook scans, weetjes, en 'achterkantjes'. Heel veel mensen hebben bijgedragen aan mijn site.
Daarnaast heeft de site mij ook leuke ervaringen gegeven, zoals een inteview voor de lokale radio, en contact met de uitgevers. En tot slot de vraag om mee te doen aan 'De Dag van de Jeugdhelden'. Zo is de site uitgegroeid tot promotie van Enid Blyton in Nederland.
Tenslotte heeft Enid Blyton mij ook vrienden in het buitenland opgeleverd: Enid Blyton fans met wie ik veel contact heb via internationale groepen en forums. Zie hiervoor de links op de site zelf. Het contact met deze mensen is heel erg leuk. Een beetje als in de boeken van Enid Blyton zelf. Er zijn alleen geen avonturen!

Mijn collectie 'Enid Blyton'- boeken is in de loop der jaren flink gegroeid. In 2006 heb ik er foto's van gemaakt. Op deze foto staan al flink wat boeken, maar nu, anno 2008 inmiddels is dat opnieuw toegenomen! De kast puilt nu echt uit!


Toch heb ik nog niet alle boeken. Echt waar! Onderaan deze site vind je een link naar de pagina waarop ik bijhoud welke boeken ik nog zoek. Omdat in het Engels nog zo veel meer boeken zijn verschenen, houd ik daar niet bij welke boeken ik zoek, maar geef ik welke boeken ik al heb. Een link naaar die lijst vind je ook onderaan deze pagina.


www.ngjmkamp.nl
Sinds 2007 heb ik dit domein. Ik vind het erg leuk alle verschillende sites te onderhouden. Ik programmeer er graag aan. Neem een kijkje, en nog beter: Doe mee op de verschillende sites. Veel plezier!


Foto's
Hier komen enkele foto's uit mijn fotoalbum. Onderaan deze pagina staan links naar nog enkele andere pagina's met foto's.


Een dierbare foto van mijn famillie:


nanny en haar familie in 1997


Mijn moeder en mijn oma zijn sindsdien gestorven.
Klik hier om een berichtje naar mij te sturen !!!

Naar Maiko's homepage.
Naar Onze trouwpagina.
10 jaar Maiko en nanny - Een kijkje in het fotoboek.

De Nederlandse Enid Blyton Homepagina.
Lijst van Enid Blyton boeken die ik nog zoek.
Lijst van buitenlandse Enid Blyton boeken die ik al heb.
Lijst van Wipneus en Pim boeken die ik nog zoek.

Nanine Kamp: Mijn boeken.
Mijn weblog over schrijven.
www.ngjmkamp.nl.

Sportinstuif.
eXTReMe Tracker
Anno 1995
Pages created by nanny
24-03-2008